Формування зони підприємницької діяльності у міському індивідуальному малоповерховому житлі - Бачинська, Л.Г.; Запорожченко, О.Ю. (КНУБА, 2010)
У статті розглянуті особливості формування зони підприємницької діяльності, що розміщується на індивідуальній ділянці малоповерхової міської житлової забудови. Наведені окремі приклади схем розташування житлового будинку господарів та зони підприємницької діяльності.
Keywords: індивідуальне малоповерхове міське житло; підприємницька діяльність; 728