Напрями дисертаційних наукових досліджень зі спеціальності «Управління проектами та програмами» - Бушуєв, С. Д.; Гогунський, В. Д.; Кошкін, К. В. (КНУБА, 2012)
Обґрунтовано зміст напрямів дисертаційних досліджень зі спеціальності «Управління проектами та програмами».
Keywords: управління; проекти; спеціальність; паспорт; формула; напрями досліджень