Архітектурно-планувальне переосвоєння садово-огородніх територій (на прикладі Львова) - Покладок, О. В. (КНУБА, 2015)
Проаналізовано історичні передумови виникнення та розвитку садово- городніх територій, здійснено аналіз розміщення садово-городніх територій в структурі м.Львова та його оточенні.
Keywords: дачний будинок; садово-городні території; архітектурно-планувальні переосвоєння; 711.48