Дослідження візка для транспортування будівельних виробів та матеріалів - Дєдов, Олег; Ткачук, Вадим (КНУБА, 2024)
В роботі проведене дослідження руху підвіски візка для транспортування будівельних виробів та матеріалів у межах будівельного майданчика та складських приміщень. Виконане моделювання руху триточкової підвіски під час долання перешкод та підтверджена можливість застосування такої конструкції для створення машин, призначених для транспортування будівельних виробів та матеріалів. Визначена конструкція та співвідношення її розмірів у залежності від типу перешкоди та її величини.
Keywords: кінематична модель; транспортування будівельних матеріалів; дефекти опорної поверхні; 629.488.42:691-045.85