Особливості впливу техногенних факторів фізичного походження на будівельні матеріали з домішками для житлових приміщень з урахуванням їх гранично допустимих концентрацій - Панова, О. В. (КНУБА, 2010)
Доповідь присвячена особливостям впливу техногенних факторів фізичного походження на будівельні матеріали з домішками для житлових приміщень з урахуванням їх гранично допустимих концентрацій.
Keywords: будівельні матеріали; будівельні матеріали; екранування; техногенні впливи; норми