Вплив форм рельєфу на рівень комфортності елементів озеленення - Коваленко, М. Г.; Плешкановська, А. М. (КНУБА, 2015)
Представлено види екрануючих споруд для розміщення елементів озеленення та їх вплив на газошумовий режим (на основі парків м. Києва).
Keywords: екрануюча споруда; карта шуму; карта забрудненості; зниження рівня шуму; экранирующее сооружение; карта шума; карта загрязнения; снижение уровня шума; shielding structures; noise map; map pollution; reduction of level noise