Екологія людини : методичні вказівки до виконання тестових завдань з дисципліни - Кривомаз, Тетяна Іванівна (КНУБА, 2024)
Містять тестові завдання курсу «Екологія людини» та інструкції до їх виконання Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальностями 101 «Екологія» та 183 «Технології захисту навколишнього середовища».
Keywords: 504.75(075)