Характеристика магістральної вулично-дорожньої мережі міста Харкова - Завальний, О. В.; Линник, І. Е. (КНУБА, 2014)
проаналізовано результати дослідження магістральної вуличнодорожньої мережі міста Харкова, що дозволило виявити закономірності її розвитку. Це дозволить у подальшому більш вірогідно вирішувати завдання, пов'язані з проектуванням транспортних схем міста Харкова, використовувати отримані дані для наукових розробок в області транспортних систем міст
Keywords: магістральна вулично-дорожня мережа; щільність; площа міста.; 625.712 (477.54)