Пакування виробів з ніздрюватого бетону - Майстренко, А. А.; Амеліна, Н. О.; Бердник, О. Ю. (Науковий вісник будівництва, 2019, т. 96, №2(2), 2019)
В статті здійснений огляд способів пакування штучних виробів підприємств будіндустрії як вітчизняних, так і країн Європи. Розглянуті основні способи пакування, такі як термоусадка, обмотування стрічкою та стреч-худ пакування. Проаналізовані переваги та недоліки кожного з видів пакування, обладнання, що використовується і його виробники та представлені рекомендовані можливості щодо здешевлення в частині пакування ніздрюватобетонної продукції.
Keywords: пакування ніздрювато-бетонних виробів; термоусадочна плівка; стреч-худ технологія; газобетон