До питання проведення психологічної реабілітації військовослужбовців в структурі православних монастирських комплексів - Савченко, О. О. (КНУБА, 2015)
Обґрунтовано доцільність проведення психологічної реабілітації населення, зокрема військовослужбовців, у структурі православних комплексів.
Keywords: адаптація; психологічна реабілітація; психотерапія; православний комплекс; ландшафтотерапія; адаптация; психологическая реабилитация; психотерапия; православный комплекс; ландшафтотерапия; 725.54:615.851:726.7