Моделювання процесу сушіння сипких будівельних матеріалів при використанні комбінованих теплогенераторів - Діктерук, М. Г.; Човнюк, Ю. В.; Чмель, Ю. О. (КНУБА, 2011)
Запропонована модель для аналізу процесів нелінійного тепло- масопереносу у тілах еліпсоїдальної форми, яка описує процес сушіння сипких будівельних матеріалів при використанні комбінованих теплогенераторів.
Keywords: автоматизований процес; сипкі будівельні матеріали; сушіння; комбіновані теплогенератори; 536:517