Зонінговий та світлоколірний об'єктно-просторово-середовищний аналіз зупинок і зупиночних територій Дніпра - Товбич, В. В.; Куліченко, Н. В.; Кондрацька, О. І.; Сисойлов, М. В. (КНУБА, 2020)
Наводиться наскрізний зонінговий та світлоколірний об’єктно-просторово-середовищний аналіз (т.зв. «СКОПС-аналіз») просторів зупинок і відповідних просторів прилеглих зупиночних територій, що у своїй сукупності визначають наскрізну зупиночно-територіальну структуру міста Дніпра.
Зонинговый и светоцветовой объектно-пространственно-средовой анализ остановок и остановочных территорий Днепра
Zoning and light-color object-spatial-spatial analysis of stops and stopping areas of the Dnieper
Keywords: зонінговий аналіз; об’єктно-просторово-середовищний аналіз; зупиночно-територіальна структура; система; світло-колірна система; світло-колірне середовище; зупинка; зупинковий простір; зупиночно-територіальній простір; демоекосистема; СКОПС-система; СКОПС-простір; СКОПС-система зупинки; СКОПС-система зупинкового простору; СКОПС-система зупиночно-територіальних просторів; zoning analysis; light-color object-proto-environment analysis; stop-territorial structure; system; light-color system; light-color environment; stop; stop space; stop-territorial space; demo-ecosystem; LCOSE-space; LCOSE-stop system; LCOSE-stop space system; LCOSE-stop-territorial spaces; зонинговый анализ; свето-цветовая система; остановка; демоекосистема; СЦОПС-система; СЦОПС-система остановочного пространства; СЦОПС-пространство; СЦОПС-система остановки