Методика оцінки впливу містобудівних і культурологічних факторів на туристичне використання замкових комплексів - Полутренко, У. Б. (КНУБА, 2016)
У статті викладено методику оцінки впливу містобудівних і культурологічних факторів на туристичне використання замкових комплексів, основану на методі факторного аналізу – найоптимальнішого для вивчення взаємозв’язків між значеннями певних змінних показників визначених факторів.
Keywords: методика; містобудівні та культурологічні фактори; туристичне використання; замкові комплекси; 711.455:728.8