Управління підприємством: засади та окремі функції в сучасних умовах - Василенко, Леся Олексіївна; Федоренко, Станіслав Валентинович; Жукова, Олена Григорівна; Куліков, Петро Мусійович; Рижакова, Галина Михайлівна (КНУБА : ДК Центр, 2019)
У монографії висвітлено основні засади та деякі функціональні особливості управління підприємством. Особлива увага приділяється формуванню та оцінці інноваційних стратегій. Окремим блоком розглядаються основні методичні підходи щодо підготовки кваліфікованого персоналу в умовах функціонування технологічних парків України, висвітлюються нормативні пропозиції з цих питань. Розраховано на наукових працівників, керівників, державних службовців, фахівців, менеджерів підприємств і фінансових установ, викладачів, аспірантів, студентів, а також широке коло читачів.
Keywords: управління підприємством; стратегії інноваційні; підготовка персоналу