Сучасні тенденції ландшафтної архітектури на прикладі проекту «зелений квартал» в м. Астана - Зеленський, В. О. (КНУБА, 2016)
Розглянуто сучасні тенденції вертикального озеленення та ландшафтного дизайну, в яких вертикальне озеленення та ландшафтний дизайн є основними методами формування ландшафтного благоустрою архітектури комплексів нової забудови.
Keywords: вертикальне озеленення; ландшафтний благоустрій; ландшафтний дизайн; відкритий громадський простір; vertical gardening; landscaping improvements; landscaping; open public space; 712