Підвищення ефективності систем опалення приміщень великого об'єму громадських будівель - Голишев, О. М.; Михалків, Д. В. (КНУБА, 2010)
Наведено результати порівняльного аналізу та експериментальних досліджень систем опалення будинків великого об’єму.
Повышение эффективности систем отопления помещений большого объема общественных зданий
Increase of efficiency of the systems of heating of apartments of high-cube of public buildings
Keywords: нормативні вимоги; повітряне опалення; економічні показники; 697:725