Фізика: оптичні прилади та вимірювання в геодезії - Клапченко, Василь Іванович; Азнаурян, Ірина Олександрівна; Краснянський, Григорій Юхимович; Кучерова, Галина Василівна; Григораш, Юрій Іванович (КНУБА, 2015)
Містить програму, основні теоретичні відомості з курсу, приклади розв’язання задач, завдання для практичних та індивідуальних занять, лабораторний практикум і довідковий матеріал. Призначено для студентів, які навчаються за напрямом підготовки 6.080101 «Геодезія, картографія та землеустрій».
Keywords: фізика; геодезія; теоретичні відомості; програма; оптичні прилади; приклади розв'язування задач