Моделювання пасажиропотоків в зоні впливу м. Києва - Дубова, С. В.; Васильєва, Г. Ю. (КНУБА, 2014)
Представлені результати експериментальних досліджень відповідності інтенсивності існуючих пасажиропотоків та моделі їх визначення у зоні впливу найзначнішого міста.
Keywords: Києв; моделювання; пасажиропотоки