Потенційний приріст сейсмічності в Україні як фактор зростання ризику життєдіяльності від аварій на хіміко-небезпечних ПНО - Рогожин, О. Г.; Яковлєв, Є. О. (ІТГІП, 2015)
Здійснено регіональну оцінку сукупного сейсмічного ризику руйнування хіміко-небезпечних ПНО з урахуванням його приросту під впливом інженерно-геологічних умов та оцінку потенційних втрат від імовірних аварій на таких ПНО із викидом отруйних речовин.
Keywords: сейсмічний ризик; небезпечні екзогенні геологічні процеси; хіміко-небезпечні об’єкти; летючі токсичні речовини; ризик життєдіяльності; геоінформаційні системи; 66:699.841