Психологічні особливості виникнення стресу у спортивних тренерів - Іваннікова, Ганна Василівна; Марченко, Роман Васильович (КНУБА, 2025)
Зростання вимог до професійної діяльності тренерів включає не тільки технічну підготовку спортсменів, але й забезпечення їх мотивації, емоційної стабільності та психологічного комфорту. Тренери постійно стикаються з тиском, що вимагає досягнення високих результатів, адаптації до змін у спортивному середовищі, управління конфліктами в команді та підтримання ефективних відносин зі спортсменами.
Keywords: психологічні особливості; виникнення стресу; спортивні тренери; 796.072.43:159.944.4