Альтернативний вид транспорту (рейковий) та його вплив на архітектуру та композиційно-планувальну структуру сучасних будівель та споруд - Ладан, Т. М. (КНУБА, 2010)
в статті розглядається типологія рейкового транспорту та його вплив на образ та композиційно-планувальну структуру сучасної будівлі
Keywords: альтернативний вид транспорту – рейковий; композиційно-планувальна структура сучасних будівель