Формування земельної ділянки для розміщення та експлуатації складських приміщень в оренду - Климко, А. В. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2025)
Формування земельної ділянки для розміщення та експлуатації складських приміщень є важливим етапом у розвитку логістичної та промислової інфраструктури України. З огляду на стрімке зростання обсягів товарообігу, розвиток електронної комерції та міжнародної торгівлі, потреба у створенні сучасних складських площ постійно зростає. Саме тому питання належного формування земельних ділянок, визначення їх правового статусу, цільового призначення та умов оренди набуває особливої актуальності.
Keywords: формування земельної ділянки; експлуатація складських приміщень