Пустинно-Миколаївський монастир у Києві: проблеми відновлення історичного храму у сучасній забудові - Бачинська, Ольга Василівна (КНУБА, 2010)
У статті розглядаються проблеми, що виникають при відновленні втрачених храмів, на прикладі сучасної забудови ділянки зруйнованого Пустинно-Миколаївського монастиря в Києві на Печерську.
Keywords: храм; відновлення; історія; сучасність; Пустинно-Миколаївський монастир; Київ; ділянка; забудова; храм; восстановление; история; современность; Пустынно-Николаевский монастырь; Киев; участок; застройка