Переяслав-Хмельницький. Історико-архітектурний розвиток - Хараборська, Юлія Олександрівна (КНУБА, 2008)
В статті "Переяслав-Хмельницький. Історико-архітектурний розвиток" йдеться про історичний розвиток архітектури у місті Переяслав- Хмельницького.
Keywords: Переяслав; українське бароко; стиль ампір; функціоналізм; масова індустріалізація в архітектурі; Переяслав-Хмельницький