Застосування методів штучного інтелекту для реалізації персоналізованої взаємодії з користувачем у цифрових системах - Субботін, Назар; Науменко, Юрій (КНУБА, 2025)
Робота присвячена застосуванню методів штучного інтелекту для персоналізованої взаємодії з користувачем у цифрових системах. Розглянуто адаптивні підходи до індивідуалізації контенту та використання генеративних моделей для створення зображень із можливістю вибору алгоритму. Представлено блок-схему взаємодії та адаптивний цикл системи, що може бути використано у сфері освіти, архітектури та smart city. Запропоновані підходи спрямовані на підвищення ефективності взаємодії людини з цифровим середовищем та покращення користувацького досвіду.
Keywords: штучний інтелект; персоналізована взаємодія; адаптивні системи; генеративні моделі; цифрові технології; освіта; smart city