Стильові особливості дизайну фасадних композицій у житловому середовищі м. Києва у ХХ столітті - Костенко, Д. О. (КНУБА, 2013)
У статті досліджено стильові особливості фасадних композицій в житловому середовищі міста Києва на протязі XX століття.
Keywords: архітектурне середовище; стильові особливості; фасад; композиція; пластика; 72.012.6