Принципи підвищення естетичних якостей інтер'єрів лікувально-оздоровчих закладів - Чернявський, К. В. (КНУБА, 2013)
В статті розглядаються питання організації комплексного формування дизайну інтер‘єрів лікувально-оздоровчих закладів засобами монументально-декоративного мистецтва.
Keywords: дизайн інтер'єру; принципи; об'ємно-просторова організація; предметне наповнення; естетика; комфортність; архітектурно-художня кераміка; мистецтво; 725.513.012.8-053.2(042.3)