Організація простору офісних приміщень авіакомпаній - Гнатюк, Л. Р.; Кошельник, Я. О. (КНУБА, 2014)
У статті розглянуто основні засади формування офісного середовища авіакомпаній. Досліджується розташування меблів та офісних приладів, а також вибір сприятливого освітлення та засади вибору колірної гами для створення психологічно комфортного середовища, завдяки якому підвищується продуктивність працівників і компанії в цілому.
Keywords: психологічний комфорт; офісне середовище; дизайн; 7.012:721 (045)