Арматура для залізобетонних конструкцій : методичні вказівки до виконання курсової роботи - Петрикова, Євгенія Миколаївна; Бердник, Оксана Юріївна; Майстренко, Алла Анатоліївна; Амеліна, Наталія Олексіївна (КНУБА, 2025)
Викладено тематику, склад курсової роботи, зміст і рубрикацію розрахунково-пояснювальної записки та методичні вказівки до виконання роботи. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності G19 «Будівництво і цивільна інженерія» ОПП «Технології будівельних конструкцій, виробів і матеріалів» для використання під час виконання роботи.
Keywords: конструкції залізобетонні; арматура