Дослідження та шляхи покращення мобільного застосунку «Повітряна тривога» - Данильченко, Марія; Балачук, Андрій; Науменко, Юрій (КНУБА, 2025)
Дана робота присвячена дослідженню та визначенню проблем функціоналу мобільного застосунку «Повітряна тривога», який відіграє ключову роль у забезпечення та збереженні безпеки населення під час воєнного стану. У роботі розглянуто проблеми, недоліки мобільного застосунку та запропоновано рішення для покращення швидкості сповіщення, персоналізації. Результати дослідження демонструють значний потенціал вдосконалення системи оповіщення.
Keywords: тривога; мобільний застосунок; безпека; персоналізація