Існуючий стан та проблеми розвитку рекреації та туризму в Бахчисарайському районі, як складовій АР Криму - Шулик, В. В.; Бородич, М. М. (КНУБА, 2013)
Проаналізовано існуючий стан рекреаційно-туристичної інфраструктури Криму, визначено динаміку попиту на відпочинок та ключові проблеми туристично-рекреаційного комплексу.
Keywords: рекреаційні території; туристично-рекреаційний комплекс; рекреаційна система; 711.58; 338.48(477.75)