Напрями архітектурно-художнього вирішення інтер’єрів закладів громадського харчування - Новосельчук, Н. Є. (КНУБА, 2017)
Визначені та проаналізовані основні напрями архітектурно-художнього вирішення інтер’єрів обідніх залів закладів харчування, наведено їх характеристику і особливості. Виділені прийоми функціонального зонування простору обідніх залів даних закладів.
Keywords: інтер’єр; заклад громадського харчування; архітектурно- художнє вирішення; обідній зал; 725.71.012.4