Геодезія. Проектування і розрахунок мережі полігонометрії : Методичні вказівки до виконання курсового проекту - Адаменко, Олександр Вікторович; Ісаєв, Олександр Павлович; Бондар, Світлана Андріївна (КНУБА, 2025)
Розглянуто зміст, порядок, вимоги до виконання курсового проекту з дисципліни „Геодезія” для другого курсу, наведено принципи підбору топографічного матеріалу, проектування і розрахунок полігонометрії, в т.ч. в програмному комплексі TOPOCAD. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій».
Keywords: геодезія; 528.48 : 004.4