Архітектурно-будівельна світлофізика без формул. Логіка процесів формування природного світлового середовища у приміщеннях : навчальний посібник - Єгорченков, Володимир Олексійович (КНУБА, 2026)
Викладено теоретичні основи й практичні особливості проєктування природного освітлення приміщень у будівлях різного призначення. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей G17 «Архітектура та містобудування» та G19 «Будівництво та цивільна інженерія».
Keywords: 628.9