МОДЕЛЮВАННЯ СИСТЕМ F3 (122) «Комп’ютерні науки», F6 (126) «Інформаційні системи і технології», A5 (015.39) «Професійна освіта (Цифрові технології)» - Горда, Олена Володимирівна (КНУБА, 2025)
Містять зміст, порядок оформлення і поради до виконання окремих лабораторних робіт. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей F3 (122) «Комп’ютерні науки», F6 (126) «Інформаційні системи і технології», A5 (015.39) «Професійна освіта (Цифрові технології)».
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей F3 (122) «Комп’ютерні науки», F6 (126) «Інформаційні системи і технології», A5 (015.39) «Професійна освіта (Цифрові технології)»
Keywords: моделювання систем