Регіональні аспекти розвитку енергоефективних еколого-економічних систем тепло-та водопостачання - Малкін, Едуард Семенович; Журавська, Наталія Євгенівна (Бескиди, 2017)
Дотримання принципів розміщення продуктивних сил є основою регіональної політики держави. Це сфера управління економічним, соціальним і політичним розвитком країни у просторовому регіональному аспекті.
Keywords: еколого-економічна система тепло-та водопостачання; енергоефективна система теплопостачання та водопостачання