Запровадження сучасної архітектурної проблематики у навчальні програми на прикладі розробок кафедри АП ХНУБА - Василенко, О. Б.; Смоленська, С. О. (КНУБА, 2011)
У статті розглянуто напрями та засоби впровадження сучасної архітектурної проблематики в навчальний процес на кафедрі архітектурного проектування Харківського національного університету будівництва та архітектури. Ключові слова: архітектурна школа, навчальний процес, комплексна програма.
Keywords: архітектурна школа; навчальний процес; комплексна програма