Захист технологічного обладнання фібро-бетонними захисними покриттями - Анопко, Дмитро; Бондаренко, Ольга; Каверин, Костянтин (КНУБА, 2025)
В даний час в напірних і гравітаційних трубопровідних системах для гідравлічного транспортування абразивних матеріалів (шламів, пульпи, клінкеру, гірських порід, шлаків, золи і т.д.) з фракцією до 4 мм і швидкістю руху до 30 м/с використовуються поздовжні електрозварні сталеві труби.
Keywords: матеріали захисту; фібробетон; випробування; трубопровідні системи