Огляд результатів діяльності творців функціоналізму м. Чернівці - Юрійчук, Р. Д. (КНУБА, 2017)
В статті проаналізовано діяльність румунських архітекторів – прихильників функціоналістичної течії, що проектували в Чернівцях та інших містах країни.
Keywords: румунська архітектура; функціоналізм; модернізм; раціоналізм; неорумунський стиль; неокласика; румынская архитектура; функционализм; модернизм; рационализм; неорумынский стиль; неокласика; romanian architecture; functionalism; modernism; rationalism; neo-Romanian style; neoclassicism