Основні математичні закономірності розрахунку флотаційного процесу - Сироватський, О. А.; Гайдучок, О. Г. (КНУБА, 2016)
За допомогою математичних закономірностей флотаційного процесу та основних факторів, які впливають на процес очистки, визначена математична модель очистки напірною флотацією мало каламутних кольорових вод для питного водопостачання.
Keywords: флотаційний процес; константа швидкості; зближення; концентрація; експериментальна установка; флотационный процесс; константа скорости; сближение; концентрация; экспериментальная установка; flotation process; the rate constant; convergence; concentration; experimental installation; УДК 628.16.066.1