Методи зниження акустичного навантаження на користувачів автоматизованих систем у сучасних будівлях і спорудах - Глива, В. А. (КНУБА, 2011)
Досліджені методи зниження акустичного навантаження на користувачів автоматизованих систем. Запропоновані економічно прийнятні заходи, впровадження яких дозволяє значно знизити акустичне навантаження на людей у сучасних будівлях і спорудах.
Keywords: акустичне навантаження; користувачі; автоматизовані системи; сучасні будівлі; сучасні споруди; акустичний шум