Реконструкція кварталів застарілого житлового фонду. Методичні вказівки до виконання курсового проекту - Апостолова-Сосса, Любов Олександрівна (КНУБА, 2025)
Розглянуто цілі та завдання комплексної реконструкції кварталів застарілого житлового фонду; викладено методичні основи містобудівного аналізу території житлової забудови, обґрунтування прийняття рішень щодо комплексної реконструкції кварталів застарілого житлового фонду методом хвилі, визначення основних техніко-економічних показників. Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю G19 «Будівництво та цивільна інженерія».
Методичні рекомендації до виконання курсового проєкту з дисципліни «Комплексна реконструкція міста» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю G19 «Будівництво та цивільна інженерія»
Keywords: Стартові майданчики; Застарілий житловий фонд; Метод «хвилі»; Комплексна реконструкція