Прийоми архітектурно-планувальних рішень вертикальних ферм у структурі громадських комплексів - Герасимяк, В. С.; Кравченко, І. Л. (КНУБА, 2017)
У статті визначені основні принципи вертикальних ферм, а також їх переваги і недоліки; на основі головних принципів виділені об’ємнопланувальні, архітектурно-планувальні і композиційні рішення вертикальних ферм у структурі громадських комплексів.
Приемы архитектурно-планировочных решений вертикальных ферм в структуре общественных комплексов
Methods of architectural and planning decisions of vertical farms in the structure of public complexes
Keywords: вертикальна ферма; агропромисловий комплекс; автоматизація; вертикальная ферма; агропромышленный комплекс; автоматизація; vertical farm; agro-industrial complex; automation