Педагогічна психологія - Калениченко, Руслан Арсенович (КНУБА, 2023)
Містить теоретичний і фактологічний матеріал лекційних занять відповідно до робочих програм з навчальної дисципліни «Педагогічна психологія». Розглянуто психологічні основи професійної діяльності педагога, психологічні закономірності різних концептуальних підходів до організації та здійснення навчального й виховного процесів, розкрито психологічні закономірності та відмінності між учінням і самоучінням, вихованням і самовихованням, розвитком і саморозвитком учня. Призначено для студентів спеціальності 015 «Професійна освіта» спеціалізацій: 015.34 «Професійна освіта (Машинобудування)», 015.39 «Професійна освіта (Цифрові технології)» та 015.31 «Професійна освіта (Будівництво та зварювання)».
Keywords: психологія педагогічна