Аналіз економічних ефектів при термомодернізації будівель - Возняк, О. Т.; Юркевич, Ю. С.; Желих, В. М. (КНУБА, 2010)
У цій статті представлена науково обгрунтована методика оптимізації термомодернізації при виконанні енергетичного аудиту будинків невиробничого призначення. Дана кількісна оцінка енергоошадності за опалювальний період.
Анализ экономических эффектов при термомодерпизации зданий
Analysis of economic effects during termomodcmizacii of buildings
Keywords: енергоаудит; термореновація; 69.059.22:699.86