Народний архітектор України Валентин Іванович Єжов - Єжов, С. В. (КНУБА, 2015)
В статті висвітлюється життєвий шлях, проектна, адміністративна і науково-педагогічна діяльність Народного архітектора України Єжова Валентина Івановича. Стаття ілюстрована фотографіями, малюнками, проектними пропозиціями та збудованими об’єктами.
Keywords: Валентин Єжов; наукова робота; головний архітектор Києва; педагогічна і творча діяльність; Валентин Ежов; главный архитектор Киева; педагогическая и творческая деятельность; 72:303.422