Модульне будівництво як сучасний напрям зведення житла - Середюк, Анастасія (КНУБА, 2024)
Модульне будівництво вважається революційною технологією, оскільки воно пропонує швидше будівництво, безпечніше виробництво, кращий контроль якості та менший вплив на навколишнє середовище порівняно з традиційним будівництвом на місці. Ці переваги можна максимізувати у висотних будинках завдяки їхній притаманній топологічній модульній формі та збільшеній кількості повторюваних модулів.
Keywords: модульне будівництво; модульна конструкція; 728.1-024.24