Міжнародний маркетинг - Марченко, Світлана Миколаївна; Алавердян, Людмила Миколаївна (КНУБА, 2023)
Містять вимоги та характеристику основних етапів виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Міжнародний маркетинг», вимоги до її змісту, перелік орієнтовних тем курсових робіт та зразки змісту. Наведено критерії оцінювання курсової роботи. Призначено для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 075 «Маркетинг» денної та заочної форм навчання.
Keywords: маркетинг міжнародний