Теоретико-методологічні основи організації муніціпальних архітектурно-будівельних груп - Броневицький, С. П. (КНУБА, 2010)
Викладено передумови створення та науково-аналітичні основи організації та проекти структури управління організації муніципальних архітектурно-будівельних груп - як нових учасників інвестиційного процесу, спрямованих на виконання низки задач в ланцюгу девелопменту будівельного проекту специфічних задач – від узгодження основних функціонально естетичних та комерційних рис проекту, включаючи попереднє бізнес планування та техніко-економічне обґрунтування, - до остаточного затвердження проектно-кошторисної та організаційно-технологічної документації. Запропоновано моделі структур зазначених організацій, спрямованих на підготовку та впровадження будівельних проектів соціального та комерційного призначення.
Keywords: архітектурно-будівельні групи; управління будівельними процесами; управління будівництвом; 69.003:65.014