Правила виконання архітектурно-будівельних креслень (план, розріз, фасад) : методичні вказівки до виконання курсових робіт - Іванченко, Олена Володимирівна (КНУБА, 2024)
Містять вимоги і рекомендації, щодо оформлення архітектурних креслень, послідовність їх виконання під час роботи над курсовими проєктами з архітектурного проєктування студентами другого курсу в 3-му та 4-му семестрах. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 191 «Архітектура та містобудування» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво».
Keywords: креслення архітектурно-будівельні; архітектурне проектування